Earthquakes in London

August 2010, National Theatre, London

The thing that most impressed me about this show was the staging and the set. Cottlesloe Theatre was transformed into a walkway that snaked, where audiences sat on bar stools or stood off the catwalk. There were two boxed alcoves on either end, and then images and videos were projected on the walls of the whole room.

Simultaneous plots would be staged at the same time, with characters weaving between each other, completely in their own situations and environment. The environment would change from minute to minute, supported by the sound, the sights and the people. A feast for the eyes.


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s